Ankara Büyükşehir Belediyesi bir yandan teknolojik gelişmeleri takip ederken bir yandan da bilişim sektörüne ve genç girişimcilere desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesinin atıl bir alandan genç girişimcilerin fikirlerini gerçeğe dönüştürebileceği bir yaşam alanı haline getirdiği ve bugüne kadar bilim ve teknoloji alanında pek çok etkinliğe ev sahipliği yapan "Ankara Teknoloji Köprüsü Kuluçka Merkezi" başarılarına yenilerini ekledi.

750 bin dolarlık yatırım aldı

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve genç girişimcilere destek olmak için hizmete açılan merkezden faydalanan ve global bir uzaktan sağlık bilgi sistemi olarak faaliyetlerini sürdüren Livemedy adlı firma, İhlas GSYO’dan 750 bin dolarlık yatırım aldı.

Başkentte dijital dönüşüm başlatarak birçok ilke imza atan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, merkezden faydalanan Livemedy adlı firmayı sosyal medya hesapları üzerinden tebrik etti. Başkan Yavaş paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Ankara bilim ve teknolojinin de başkenti diye boşuna demedik! Genç girişimcilere destek olmak için hizmete açtığımız Ankara Teknoloji Köprüsü Kuluçka Merkezi'nden faydalanan Livemedy, İhlas GSYO’dan 750 bin dolarlık yatırım alarak sağlık sisteminde dijital dönüşümün öncü firmalarından biri olma yolunda ilk adımı atmış oldu. Kendilerini tebrik ediyor, tüm girişimcilerimizden aynı başarıları bekliyoruz.”

Hibya Haber Ajansı