Omoda 5, bölünmüş farıyla bütünleşen dikkat çekici ön ızgarası ile yenilikçi bir görünüm oluşturuyor. Aynı zamanda araca uzaktan bakıldığında bile tanınabilir özgün bir görünüm sağlıyor.

Modelin çift omuz çizgisi, ön ve arka tasarımın gücünü vurgularken, eğimli tavan çizgisi dengeli ve sportif bir görünüm oluşturuyor. Sportifliği vurgulayan arka aydınlatma grubu ve spoyler de genel tasarıma dinamik bir canlılık katıyor. Model, cesur ama dengeli tasarımıyla genç neslin gelecekteki bir SUV’a ilişkin tüm beklentilerini hem görsel hem de duygusal olarak fazlasıyla karşılıyor.

Omoda 5, bir sedanın sportif yol tutuşunu ve bir SUV aracın yerden yüksek yapısını kusursuz bir şekilde birleştirerek gerçek bir crossover tarzı ortaya koyuyor. Omoda 5, 183 HP güç ve 275 Nm maksimum tork üreten 1,6 TGDI motorla donatılıyor. Bu motor kullanıcının günlük sürüş gereksinimlerini en iyi şekilde karşılıyor. Ayrıca alt devirlerden itibaren kullanıma sunulan yüksek tork değeri genç sürücülere heyecan verici bir sürüş deneyimi sunuyor.

Üstün sürüş dinamikleri ve performansıyla dikkat çeken Omoda 5, sürüş güvenliğini en üst seviyeye taşımak üzere çok sayıda gelişmiş ADAS (Gelişmiş Sürücü Destek Sistemleri) özellikleriyle donatılıyor. Omoda 5’te güvenliği sağlamak üzere yedi hava yastığı bulunuyor. Ultra yüksek dayanımlı çelik ve makul seviyedeki diğer malzemelerin kombinasyonu sağlam gövde yapısının temelini oluşturuyor. Böylece kullanıcılara gelişmiş bir güvenlik seviyesi sunuyor.

Omoda 5'in akıllı kokpiti geleneksel tasarımlardan ayrışıyor. Karmaşık unsurlardan arındırılan merkezi kontrol paneli, geleceğin teknolojisini yansıtan 10,25 inçlik dokunmatik çift ekrana sahip. Merkezi kontrol alanı deri ve fırçalı metal panellerin yoğun kullanımı ile teknoloji ve işlevselliği harmanlayan şık bir ortam sunuyor. Omoda 5, surround ses sistemi ve 64 renkli ritimli ortam aydınlatmasının da katkısıyla kaliteli bir kokpit deneyimi oluşuyor.

Omoda 5, gelişmiş akıllı teknolojilerle akıllı sürüşte öncü bir SUV rolü üstleniyor. Modelde başta akıllı sesli komut olmak üzere gelişmiş teknolojik çözümler yolculukları keyfe dönüştürüyor. Gelişmiş ADAS (Gelişmiş Sürücü Destek Sistemleri); tam hızlı ACC (Adaptif Hız Sabitleyici), AEB (Otomatik Acil Durum Freni), FCW (Önden Çarpışma Uyarısı), 360° panoramik görüş gibi işlevleri içeriyor. Tüm akıllı sürüş yardımcıları farklı yol koşullarında konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sağlıyor.

Hibya Haber Ajansı