İmamoğlu, bir esnafın, “Allah yolunu, bahtını açık etsin.” temennisine, “Sağ ol.” karşılığını verdi. İmamoğlu, başka bir esnafın, “Vallahi her zaman aramızda görüyoruz, her zaman da oyumuz size.” sözlerini, “Her zaman esnafımızlayız. İnşallah pazardayız, mahalledeyiz.” şeklinde yanıtladı. 

Kendisini tezgahın önünde bekleyen kadın vatandaşları yanına davet eden İmamoğlu, Anne Kart uygulamasından duyduğu memnuniyeti, “Bayanlar otobüse biniyor, çocukları gezdiriyor. Allah razı olsun sizden.” sözleriyle dile getiren vatandaşa ise, “Anne Kart’ları vermeye devam edeceğiz. Bu milletimiz devam edene kadar bunları yapmaya devam edeceğiz. Sonra da milletimizi zenginleştireceğiz. Başka yolu yok.” yanıtını verdi. 

İmamoğlu, pazar sokağında bulunan AK Parti seçim ofisini de ziyaret etti. Partililerle selamlaşan İmamoğlu, başarı dileklerini iletti. Partililer, İmamoğlu’nun, “Sulh içinde, birbirine saygılı, birbirine sevgiyle iki taraf… Neticede seçimler oluyor, bitiyor, herkes yine komşuluğa devam ediyor. Onun için herkes fikrini anlatsın. Duygularını anlatsın. Düşüncelerini, projelerini anlatsın; millet de karar versin.” sözlerine aynı şekilde katıldıklarını beyan etti.

İmamoğlu ve Epözdemir, pazar ziyaretinin ardından Cebeci Mahallesi’ne geçerek, CHP Sultangazi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı.

Hibya Haber Ajansı