İSTANBUL (AA) - Arnica, Presso Trend narenciye sıkacağı ile kış mevsiminin vazgeçilmezleri portakal, limon, mandalina ve greyfurt gibi meyveleri sıkarken büyük kolaylık sunuyor.

Arnica'dan yapılan açıklamaya göre, taze sıkılmış meyve suyu hem ağız tadını yerine getiriyor hem de bağışıklık sistemini güçlendirmeye katkı sağlıyor.

Arnica Presso Trend narenciye sıkacağı da günün her anında taze meyve suyu hazırlamaya yardımcı oluyor. Kış mevsiminin en lezzetli meyvelerinden portakal, limon, mandalina ve greyfurt gibi narenciye ürünlerini sıkarken büyük kolaylık sunan Arnica Presso Trend, kullanışlı ve şık tasarımı ile mutfakları da güzelleştiriyor.

Rahat kavranabilen ergonomik sap tasarımı ve şeffaf haznesi ile öne çıkan Arnica Presso Trend narenciye sıkacağı, bir litrelik kapasiteye sahip.

Haznenin ağız tasarımı, biriken meyve suyunu etrafa dökmeden bardaklara boşaltmaya yarıyor. Cihazın iki farklı boy sıkma başlığı, meyvelerin türüne ve büyüklüğüne göre en verimli şekilde sıkılmasını sağlıyor.

Kolay temizlenebilen Arnica Presso Trend, koruma kapağı ile de güvenli kullanım olanağı veriyor. Kablo sarma yuvası sayesinde kullanılmadığı zamanlarda rahatça saklanabilen cihaz, teknomarketlerde, mağazalarda ve www.arnica.com.tr adresinde bulunabiliyor.