YENİDEN REFAH PARTİSİ BAŞKAN ADAYLARI KARAKÖPRÜDE BÜYÜK BİR SEVİNİÇ İLE KARŞILANDI

Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi ve Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Kasım Gülpınar Karaköprü Atakent mahallesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Her gün Karaköprü’nün farklı bir noktasında Karaköprülüler ile bir araya gelerek talep ve önerilerini dinleyen Başkan Adayı Nihat Çiftçi, vatandaşların gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. 

Sıcak ve samimi geçen ziyaret esnasında yoğun ilgi görürken, adaylar Ahlaklı Belediyecilik ilkesi ile Karaköprü’nün yaşam kalitesinin yükseleceğinin altını çizdi. 

HER GÜN BİNLERCE KİŞİ SEÇİM BÜROSUNA GELEREK DESTEK VERİYOR

Nihat Çiftçi’nin Karaköprü’deki seçim ofisi uzun araç kuyrukları ile adeta bir miting havasında yoğun katılımla ile ziyaretçilerini kabul ediyor. 

Gün içinde gerek esnaf gerek vatandaş gerek ise ev toplantılarını sürdüren Başkan Aday Nihat Çiftçi, Akşam Seçim bürosunda kendisine ve Yeniden Refah Partisi’ne gönül verenler ile bir araya geliyor.  

Dün akşamda Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye meclis üyesi adayı Halil Kızılelma ve dostlarının yoğun katılım ile geldiği Seçim bürosunda Yeniden Refah Partisine katılanlara rozetini kendi elleri ile taktı.