İSTANBUL (AA) - Trive, Bayer 04 Leverkusen ile Bayern München karşılaşmasını yerinde izleme şansı ile beraber Almanya’da 2 gece 3 gün tatil fırsatı sunan kampanya çekilişinin talihlilerinin, şirket merkezinde noter huzurunda düzenlenen bir organizasyonla açıklandığını bildirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kazanan talihliler, 24 Ocak 2023'te Birgün Gazetesi Türkiye baskısında ve şirket web sitesinde duyuruldu.

Almanya 1. Futbol Ligi Bundesliga’nın başarılı takımlarından Bayer 04 Leverkusen’in resmi sponsoru olan Trive, kazanan yatırımcıları Bundesliga heyecanına ortak ederken aynı zamanda tatil fırsatı da sunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Trive Yatırım Genel Müdürü Hakan Kocaman, Trive Yatırım olarak müşterilerine kapsamlı finansal hizmetler ve yenilikçi yatırım olanakları sunmayı sürdürdüklerini belirtti.

Kocaman, şunları kaydetti:

"İşimize duyduğumuz heyecanımızı, rekabetin heyecanı ile birleştirmek ve müşterilerimize bu atmosferi yaşatmak istedik. Bu iki takım arasındaki maç sadece sporla ilgili değil, taraftarların tutkusu ve enerjisiyle de ilgili. Değerli yatırımcılarımıza bu olağanüstü fırsatı ilk elden deneyimleme şansı verebildiğimiz için mutluyuz.

Sponsoru olduğumuz Bayer 04 Leverkusen gibi kendi alanımızın önde gelen oyuncularından biri olmaktan gurur duyuyoruz. Değişime uyum sağlayabilme kabiliyetimiz, sürekli gelişime olan inancımız ve motivasyonumuz sayesinde şimdiye kadar müşterilerimizle temas ettiğimiz her noktada hızlı, yenilikçi ve teknolojik çözümler ürettik. Önümüzdeki dönemde de hizmetlerimizi sürekli bir adım daha ileriye taşıyacak; dijital platformumuz üzerinden çoklu ürün ve yüksek kaliteyi uygun fiyat ile birleştirerek geniş kitlelere sunmaya devam edeceğiz."