Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçim çalışmaları kapsamında geldiği İstanbul Dudullu’da partisinin üye standını ziyaret etti.

Burada kalabalığa seslenen Erbakan, vatandaşlardan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz ve Ümraniye Belediye Başkan Adayı Orçun Şekercioğlu için destek istedi.

Yeniden Refah Partisi’nin üye sayısında muazzam bir artış olduğunu söyleyen Erbakan, dün akşam itibariyle üye sayılarının 442 bin 800 sayısına ulaştığını, seçimlere de 500 binin üzerinde üyeyle girerek Türkiye'nin üye sayısı bakımından üçüncü büyük siyasi partisi haline geleceklerini kaydetti.

"31 Mart’ın yıldızı Yeniden Refah Partisi olacak"

Fatih Erbakan 31 Mart Yerel Seçimlerinde partilerinin çok büyük sürprize imza atacağını belirterek, “Yeniden Refah Partimiz 31 Mart seçimlerinin yıldızı olacak. Bazıları için sürpriz ama bizim için değil, bu çok büyük sürprizi İnşallah gerçekleştirecek. Halkın teveccühü ve gözlerindeki ışıktan bunu görüyoruz. Adaylarımız, esnaf ziyaretinde adım atamıyor. Adaylarımıza dua edenler, tanışmak isteyenler, fotoğraf çektirenler, ‘artık umudumuz sizsiniz, artık değişim vakti geldi, bundan sonra adresimiz Yeniden Refah’ diyor, adaylarımız boyunlarına sarılan halkımızla iç içe bu çalışmaları yürütüyorlar. Türkiye'nin dört bir yanında bu var” ifadelerini kullandı.

"Milletimizi ahlaklı belediyecilikle buluşturacağız"

“Allah’ın izniyle 31 Mart’ta Ümraniye’mizde, İstanbul Büyükşehir'de ve Türkiye'nin her köşesinde ahlaklı belediyecilikle, Milli Görüş belediyeciliğiyle milletimizi yeniden buluşturacağız” diyen Erbakan,  “Ahlak ve maneviyat zaten bizim göbek adımız. Milli Görüş demek ahlak ve maneviyat demek. Ahlaklı belediyeciliği en güzel şekilde uygulayabilecek bir parti varsa o da Milli Görüş'ün temsilcisi Yeniden Refah Partisi’dir. Milletimizi yeniden Refah’la ahlaklı belediyeciliğe kavuşturacağız” şeklinde konuştu..

Hibya Haber Ajansı