Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde temeli 1991 yılında atılan ancak hiç kullanılmadan kaderine terk edilen yüzme havuzunun bulunduğu alan, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif aktivitelerin merkezi haline getirildi. İlçe girişindeki Etibank’ın karşısında bulunan yaklaşık 37 dönümlük alanı ilçeye kazandıran Büyükşehir Belediyesi, içinde yüzme havuzu, kapalı spor salonu, açık spor alanları, sahalar, bisiklet ve yürüyüş parkurları, konferans, sinema ve sergi salonları ile belediye hizmet birimlerinin bulunduğu Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi’ni düzenlenen törenle hizmete açtı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla hayata geçirilen, bünyesinde kültür merkezi, spor tesisleri ve belediye hizmet birimlerini bulundurması bakımından bir ilk olan proje, ilçe halkının sosyal, kültürel ve spor hayatına katkıda bulunacak.

Tesislerin açılış törenine, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Refik Özen, Ahmet Kılıç, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, MHP İl Başkanı Muhammet Tekin, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeleri Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk, Cumhur İttifakı Mustafakemalpaşa Belediye Başkan adayı Ahmet Beygirci, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Hibya Haber Ajansı