WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
KÜLTÜR - SANAT

Dervişin Yolculuğu Sergisi sanatseverlerle buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Dervişin Yolculuğu sergisi düzenlenen açılış töreniyle ziyarete açıldı.

Dervişin Yolculuğu Sergisi sanatseverlerle buluştu
Paylaş:

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, tasavvuf kültürüne sanatsal, siyasal, mimari ve estetik bir zeminde ışık tutan Dervişin Yolculuğu sergisi düzenlenen açılış töreniyle ziyarete açıldı.

Erkan Doğanay küratörlüğünde, Beyoğlu Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan sergi, Türkiye coğrafyasında doğu ile batı arasında entelektüel ve tinsel bir köprü olan İstanbul'daki inanç yaşamını, sanatı ve tasavvufu anlatmak amacıyla kurgulandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in 20 Şubat’ta açılışını yaptığı sergi, 12 Nisan tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Açılış töreninde konuşma yapan Başkan Fatma Şahin, geçmişle bugünün buluştuğu sergide katılımcılara teşekkür ederek, “Çok özel bir sergi, herkesi bu sergiye davet ediyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Küratör Erkan Doğanay ise sergi hakkında bilgi vererek Başkan Şahin’e teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.