Vatandaşların Berat Kandili’ni kutlayan İmamoğlu, “Bu akşam hem memleketimiz için hem milletimiz için, çocuklarımız için, gençlerimiz için Allah dualarınızı kabul etsin. Ben de sizden duanızı istiyorum. İnşallah sizlere layık olmaya devam edeceğim ve inşallah Fatih'te can arkadaşım, yol arkadaşım Mahir Polat'la sizlere doya doya hizmet etmenin beş yılına giriyoruz” dedi.

“Haliç Tramvayını Eminönü'nden Alibeyköy'e kadar bu kardeşiniz, ekip arkadaşlarıyla bitirdi”

İmamoğlu, Eminönü-Alibeyköy tramvay hattının yapılış sürecini vatandaşlarla aktararak, “Neredeyse yıkılmak üzere olan Unkapanı kavşağını; pırıl pırıl, depreme dayanıklı, güçlü bir kavşak haline getirdik. Oradaki trafiğin sıkışmasını ortadan kaldırdık. Altından tramvayın geçişini sağladık. Şimdi, Emiönü’ne kadar yine o bölümdeki kazıkları çakarak, oranın tramvayını Eminönü'nden Alibeyköy'e kadar bu kardeşiniz, ekip arkadaşlarıyla bitirdi. Biz yaptık” bilgilerini paylaştı.

“Fatih’in altyapısına 3,5 milyar liralık yatırım yaptık”

“Vatan Caddesi'nden Unkapanı'na kadar olan bölgeyi, bütün Fatih'i sel ve su baskınından korumak adına, yer altından tünelle İSKİ yatırımı yaptık. Şimdi aynısını yine Vatan Caddesi'nden Yenikapı'ya kadar yapacağız” diyen İmamoğlu, Fatih’in altyapısına yaklaşık 3,5 milyar liralık yatırım gerçekleştirdiklerini kaydetti.

“Bu sefer dayanamadılar, çok hızlı kayış attılar”

Siyasi hayatı boyunca temiz dil kullandığını ve kullanmaya devam edeceğini söyleyen İmamoğlu, konuşmasına şu sözlerle devam etti:

“Ben, ayıp söz söyleyemem kardeşim. Kimsenin hakkında iftirada bulunamam. Kimseye iftira atamam. Gıybet yapamam. Allah korusun, yalan söylemem. Ama bunlar, her seçim, köşeye sıkıştı mı, başka şeylere başvuruyorlar. Bu sefer dayanamadılar. Açık söyleyeyim; çok hızlı kayış attılar. Daha bir hafta, üç hafta, dört hafta demeden, bir baktım hemen ‘teröriste’ şuna buna geçtiler. Her zamanki hikayeleri. Hatırlayın; bunu hiç unutmayın. 2019’da, bunlar, milletin elinden en büyük güçleri olan demokrasi haklarını çaldılar.”

Hibya Haber Ajansı