Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz 1996 yılında Tunceli’de Şehit olan Lvz. Er Kemal Beyaztaş Haliliye ilçesinde yaşayan annesi Rabia Beyaztaş özel bir hastanede yattığının bildirilmesi üzerine şehit annesini hastanede ziyaret etti.

 

Mehmet Yavuz 1996 yılında Tunceli’de Şehit olan Lvz. Er Kemal Beyaztaş Haliliye İlçesinde yaşayan annesi Rabia Beyaztaş özel bir hastanede yattığını bildirilmesi üzerine şehit annesini tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

 

Şehit annesi Rabia Beyaztaş'ın durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Başkan Mehmet Yavuz oğlu Mustafa Beyaztaş'a geçmiş olsun ve acil şifa dileğinde bulundular.

 

Şehit ailelerinin çok değerli ve kıymetli olduğunu, Şehit annesi Rabia Beyaztaş'ın tedavi haberini alır almaz hastanede ziyaret etmek istediğini ifade eden Başkan Mehmet Yavuz, "Şehit ailelerimiz, bizim için çok değerli ve kıymetlidir. Onlara hak ettikleri değeri ve saygıyı her fırsatta göstermeye gayret ediyoruz. Rabia teyzemin hastanede tedavi edildiğini öğrendiğimde hastaneye gelerek, geçmiş olsun dileğinde bulunmak ve durumu hakkında bilgi almak istedim. Şehit annemiz, tedavi görüyor. Rabbim şifasını versin inşallah. Evlatları ile görüştük. Onlara geçmiş olsun dileğimizi ifade ettik. Elimizden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu söyledik" dedi.