Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Tüm Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği ve Ankara Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası üyeleriyle buluştu.

Konuşmasına “Ulaşım esnafı olarak sizler de Ankara’da bizim mesai arkadaşlarımızsınız” diyerek başlayan Yavaş, “Ankara Halkına hep birlikte hizmet ediyoruz” dedi.

Yavaş, Belediyenin, doğumdan ölüme kadar vatandaşın her türlü ihtiyacında yanında olması gereken bir kurum olduğunu belirterek, “Bizim derdimiz Ankara’da darda kim varsa hızır gibi yanında olmak” diyerek Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirdikleri destek projelerini anlattı.

“Kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız demiştik” diyerek 2019 seçimleri öncesi verdikleri sözleri anımsatan Mansur Yavaş, “Türkiye’de emsali görülmeyen şekilde destekte bulunuyoruz. O destek alan ailelerin çocukları da diğer yaşıtları gibi aynı şartlarda hayata başlasın istiyoruz. Belediyenin reklamını yapmadan destek alan ailelerin istediklerini esnaftan alabilmesini sağlıyoruz. Böylelikle çocuklar okullarında kendilerini arkadaşlarının arasında mahcup hissetmiyor. Hem esnafımız kazanıyor hem de kimse destek alındığını görmüyor” dedi.

“Sizler için en iyisi neyse ona hep birlikte karar vereceğiz”

Yavaş bugüne kadar ayrım yapmadan çalıştıklarını kaydederek, “Seçildiğimiz an rozetimiz çıkar. Bugüne kadar kimseye partizanlık yapmadık. Kimseyi ayırmadık. Seçim bittiğinde yine öyle olacak. Oy versin, vermesin herkesin iradesine saygı duyacağız. Sizler Ankara Büyükşehir Belediyesi ailesine mensup arkadaşlarımsınız. Sizlerden bahsederken ben mesai arkadaşlarım diye bahsediyorum. Elbette ki problemlerinizi hep birlikte çözeceğiz. Elbette ki destek olacağız. Sizler için en iyisi neyse belediyeye de en az zarar veren neyse ona hep birlikte karar vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı