Bir yandan rutin belediyecilik hizmetlerini yerine getirirken bir yandan da seçim çalışmalarına yorulmadan devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, hafta sonu ilçe merkezi ve kırsalda vatandaşlarla buluştu.

 

Akşam ise Akçakale yolu üzerindeki seçim irtibat bürosunda binlerce vatandaşı ağırlayan Mehmet Kuş’a, kafileler halinde gelen aşiretler de destek verdi. Şanlıurfa tarihinde görülmemiş şekilde farklı ailelere mensup toplulukların akın ettiği Mehmet Kuş’un seçim bürosu, tüm ayrılıkları bir tarafa bırakarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, AK Parti’yi ve Mehmet Kuş’u desteklemek için tek yürek olan binlerce insanın heyecanına ev sahipliği yapıyor.

 

Eyyübiye’de her akşam miting havasında gerçekleşen seçim bürosuna gelen vatandaşlara hitap eden Mehmet Kuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, AK Parti’ye ve şahsına gösterdikleri ilgiden dolayı aşiretlere tek tek teşekkür ederek, “Biz birlikte Eyyübiye aşiretiyiz. İnşallah 31 Mart seçimlerinde yine bu birlik beraberliğimizi koruyacak, Türkiye’de yeni bir rekora imza atacağız” dedi.

 

Beş yıllık belediye başkanlığı süresince, gerek büyükşehir belediyesi gerekse ilçe belediyesi olarak Eyyübiye’de gerçekleştirilen hizmet yatırımları anımsatan Başkan Kuş, doğalgaz, turizm yolu, millet bahçesi, gençlik merkezleri, yeni parklar, spor alanları ve yapılan diğer hizmetleri hatırlattı. Şu anda Eyyübiye’nin yüzde 60’ına doğalgaz ulaştırdıklarını, 2025 yılının ilk çeyreğine kadar doğalgazın ilçenin tamamına ulaştırılacağı müjdesini veren Başkan Kuş, çay sohbeti niteliğindeki seçim bürosu buluşmalarını her akşam bir miting havasına dönüştüren Eyyübiyelilere şükranlarını sundu.