Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmaları kapsamında Bahçelievler Mahalle Muhtarı Mehmet Nur Karadaş ile bir araya geldi. Mahallede yapılan çalışmaları takdir ettiklerini anlatan Karadaş, Başkan Beyazgül’e başarılar diledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bahçelievler Mahallesindeki esnaflarla bir araya geldi. Esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Beyazgül, talep ve önerileri dinledi. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde destek isteyen Başkan Beyazgül’e esnaflar tam destek verdi.

Bahçelievler esnafı kendilerini ziyaret eden Başkan Beyazgül’ü bağrına bastı. Başkan Beyazgül’ü karşılarında gören esnaflar her zaman AK Partili olduklarını ve her zaman AK Parti’ye destek vereceklerini söylediler. Ezelden AK Partili olduklarını anlatan esnaflar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün 5 yılda kente kazandırdığı çalışmalardan memnun olduklarını ve Başkan Beyazgül’e destek vereceklerini söylediler.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Sultan Fatih Mahalle Muhtarı Hikmet Arslan ve Şair Şevket Mahalle Muhtarı Ahmet Altun ile bir araya geldi.