WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Babacan: “Demokrasi ülkemizin en kıymetli değeridir″

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 28 Şubat Darbesi'nin yıl dönümü dolayısıyla açıklama yaptı.

Babacan: “Demokrasi ülkemizin en kıymetli değeridir″
Paylaş:

Ankara Sincan’da, 28 Şubat’ta tankların yürüdüğü caddede açıklama yapan Babacan, “28 Şubat demokrasi tarihimizin bir kara lekesidir. 28 Şubat bin yıl sürecek diyenlerin şu anda ne halde olduklarını gayet iyi görüyoruz." dedi.

Babacan, demokrasinin Türkiye'nin en kıymetli değeri olduğunu belirterek, "Biz her zaman tam demokrasi dedik, tam demokrasi hedefiyle de yürüyoruz. Bugün burada, bu, 28 Şubat’ta tankların geçtiği caddedeyiz. Sincan’dayız. Lale Meydanı’na hemen yakınız ve 28 Şubat’ın yıl dönümünde, o tankların geçtiği caddede biz demokrasi otobüsümüzle, DEVA otobüsümüzle buradayız. Allah bu millete bir daha böyle 28 Şubatlar göstermesin. Allah bu milleti demokrasiye kastedenlerden korusun diyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.