31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakının adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, tarihi Gümrük Handaki esnafları ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ile birlikte handaki esnafları tek tek gezerek hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Beyazgül’e esnaflar tam destek verdi. Esnafların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Beyazgül, çocuklara oyuncak dağıttı.

Tarihi Gümrük Hanı ziyaretinin ardından Başkan Beyazgül ve İl Başkanı Delioğlu, çarşı içerisinde bulunan esnafları ziyaret etti. Esnafların büyük teveccühleri ile karşılanan vatandaşlarla hasbihal etti. Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, gündüz esnaf ziyaretleri gerçekleştirirken gece ise seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya gelerek ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. AK kadrolar seçim sürecinde girilmedik ev sıkılmadık el bırakmayarak sahada vatandaşlarla buluşuyor.