WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan, Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı’na katıldı

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, AYMOD Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı’na katıldı.

Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan, Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı’na katıldı
Paylaş:

Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan, İstanbul Fuar Merkezi’nde Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD) tarafından bu yıl 70’incisi gerçekleştirilen 400’ü aşkın firmanın katılım sağladığı AYMOD Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı’na katılarak açılış konuşması gerçekleştirdi.

Törenin açılış konuşmasında; Ticaret Bakanlığı’nın ihracat stratejileri ve hedefleri, sektörel ihracat rakamları ve “Yeşil Mutabakata Uyum Projesi Desteği” hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Gürcan, açılış sonrası fuara katılım sağlayan firmaların stantları ziyaret ederek ürün ve hizmetler hakkında bilgi aldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.