Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında vatandaşlara hitap eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Başkanı Mansur Yavaş, 2019 seçimi öncesinde hakkında söylenenleri hatırlatarak, “Geçen seçimden önce de bir 25 yıldır başkasını denemeyince yapamazlar edemezler sözleriyle konuştular. Halbuki Beypazarı gibi örneğimiz vardı. Betona ve plastiğe para yatırmadık. Hem kültürümüzü koruduk hem de oradaki insanlar para kazandı” dedi.  

Başkan Yavaş, Kimseyi ayırmadan çalıştıklarını söyleyerek, “Rozetimizi çıkardık. Nerede ne ihtiyaç var onlarla ilgilendik. Muhtarlarla toplantı yaptıktan sonra pandemiyle birlikte köy köy gezip yerinde tespit ettik sorunları. Hiç bakmadık nereden kaç oy geldi diye. Benim belediyecilik anlayışımda sizlerin parasını proje yapıyoruz diye çöp projelere yatırma yok. Asıl belediyecilik insanın yanında olmaktır. İnsanın olmadığı hiçbir projeyi hayata geçirmedik” açıklamasında bulundu.

Başkan Yavaş “Bizim projelerimizi taklit edip, belediyeciliği öğreniyorlar” diyerek sözlerini şöyle noktaladı:

“Mal varlığımı açıkladım. Şimdi hepsinden bekliyorum. Tüm belediye başkanlarının açıklamasını bekliyorum. Yeter bu kamunun, belediyenin üstüne yük olduğunuz”

Hibya Haber Ajansı