‘Toplam Ücret Yönetimi’ni odağına alan yeni nesil insan kaynakları teknolojisi Compport; başarılı insan kaynakları çalışmalarının ödüllendirildiği ETHRWorld Human Capital Awards’da “Yılın Teknoloji Çözümü” ödülüne layık görüldü.

Dünyanın en çok okunan ikinci iş dünyası gazetesi ve dijital medya platformu olan The Economic Times'ın İK alanında öne çıkan dijital platformu ETHRWorld, insan kaynakları alanında gerçekleşen başarılı çalışmaları “ETHRWorld Human Capital Awards” programı kapsamında ödüllendiriyor. Liderlere, insanlarına, süreçlerine ve kültürlerine yatırım yaparak insan sermayelerini büyütme konusunda ilham vermeyi amaçlayan Ödül Programı İK dünyasının en iyi beyinlerini bir araya getiren bir platform olarak kabul ediliyor.

Başarılı bir Türk kadın tarafından kurulan, odağına “Toplam Ücret Yönetimini' alarak 30 ülkede 200’den fazla organizasyona hizmet veren Compport; ETHRWorld Human Capital Awards’da Yılın Teknoloji Çözümü ödülünü alarak teknolojik üstünlüğünü taçlandırdı.

Compport; çalışanların ücret, bonus, satış primleri, uzun dönemli teşvikleri ve tüm yan haklarını baştan uca yönetmeyi sağlarken; sadece IK profesyonellerinin değil, tüm yöneticilerin, çalışanların ve diğer paydaşların da erişebileceği yeni nesil bir IK teknolojisi olma özelliği ile öne çıkıyor. Şirketlerin hâlihazırda kullanmakta olduğu diğer IK teknolojileri, ERP, CRM gibi sistemler ile kolaylıkla entegre edilebilen Compport; güçlü teknolojik alt yapısı ile ücret yönetimi gibi karmaşık bir süreci kullanıcılar için daha akıllı ve etkin hale getiriyor.

20 yılı aşkın süre Türkiye ve dünyanın önde gelen şirketlerinde İK Yöneticisi olarak çalışan başarılı Türk kadın girişimci Senem Birim ve Sachın Bajaj tarafından Singapur merkezli kurulan Compport; bugün Asya’nın yanı sıra Avrupa ve Amerika pazarında da öne çıkıyor. Türkiye’ye henüz yeni girdiklerini ve Pegasus ile Sanovel’i müşteri portföyüne kattıklarını belirten Senem Birim; “Şirketlerin ücret yönetimi yaklaşımını daha stratejik, akıllı ve adil bir yapıya dönüştürmek için teknolojinin sihrinden yararlanıyoruz. Ücret pazarı verilerini ve organizasyon içi bilgileri platformumuza entegre ediyor, güçlü İK analitikleri sayesinde kurumların bu alanda veri odaklı ve optimal ücret kararları alabilmelerini sağlıyoruz. İnsan kaynakları ve ücret yönetimi konusunda oldukça deneyimli ekibimiz ile dünyanın farklı coğrafyalarında 1 milyondan fazla kullanıcıya hizmet sunuyoruz. Geliştirdiğimiz teknolojinin böylesine değerli bir platformdan ödül alması bizim için büyük bir gurur. Özellikle bu ödülü Hindistan gibi çok sayıda başarılı teknoloji girişiminin bulunduğu bir ülkede almış olmak, bizim için daha da anlamlı. Çok kapsamlı bir değerlendirme süreci ve jüri sunumu sonrasında Yılın Teknoloji Çözümü Ödülünü almak bizi bugünden daha iyisini ve fazlasını yapmak konusunda motive etti,” dedi.

Asya’nın en hızlı büyüyen ücret yönetim teknolojilerinden biri olan Compport Haziran 2023’te Amerika açılımını gerçekleştirdi ve 2023 sonunda Türkiye’ye giriş yaptı. Compport Kurucusu Senem Birim; “Her ülkenin farklı bir dinamiği var. Türkiye özelindeki dinamiklerin, organizasyonlarda ücret yönetimini giderek zorlaştırdığını görüyorum. Organizasyonların Compport’un kabiliyetlerini kullanarak daha rekabetçi, optimal ve akıllı ücret strateji ve uygulamaları geliştirebileceğine inanıyorum,” dedi.

Compport Hakkında:

Compport merkezi Singapur’da bulunan 30’dan fazla ülkede yaklaşık 1 milyon kullanıcıya hizmet eden bir Ücret Yönetim Teknolojisidir. Çalışanların Ücret, Bonus, Satış Primleri, Uzun Dönemli Teşvikleri ve tüm Yan Haklarını baştan uca yönetmeyi sağlayan; ücret pazar datasını ve organizasyon içi verilerin entegre edebildiği, güçlü İK analitikleri ile akıllı ve optimal ücret kararları alabilecek; sadece İK’nın değil yöneticilerin, çalışanların ve diğer paydaşlarını da erişebileceği yeni nesil bir İK teknolojisidir.

Compport'un temel misyonu; teknolojinin kabiliyetlerini kullanarak organizasyonların ücret yönetim yaklaşımlarını daha stratejik, zeki ve adil bir hale dönüştürerek organizasyonların iş sonuçlarında ve iklimlerinde olumlu fark yaratmaktır.

Daha fazla bilgi için; https://www.compport.com

Hibya Haber Ajansı