Erkek modasının iki güçlü markası KİP ve Ramsey, ZUBİZU markaları arasında yerini aldı. ZUBİZU’lular KİP ve Ramsey mağazalarından yapacakları alışverişlerde tüm indirimlere ek yüzde 10 indirim ayrıcalığından yararlanıyor.

Köklü erkek giyim markaları KİP ve Ramsey, artık ZUBİZU'nun ayrıcalıklar dünyasında yerini aldı. ZUBİZU’lular KİP ve Ramsey mağazaları ve online’dan 31 Mart 2024 tarihine kadar alışverişlerinde 2024 İlkbahar/Yaz yeni koleksiyon tüm ürünlerde, aktif kampanyalara ek yüzde 10 indirim kazanıyor.

Türkiye moda endüstrisinde önemli bir yere sahip olan KİP ve RAMSEY, modayı takip eden erkeklere rahat ve şık tasarımlar sunuyor. Özgür ruhlu ve yeni deneyimlere açık erkekleri modayla buluşturan KİP, onlara modern, şık ve hayatın her alanında kendi stilleriyle var olma keyfi yaşatıyor. Alanına dair öncü ve yenilikçi yaklaşımıyla moda dünyasına ilham veren RAMSEY ise çizgisini doğal, sürdürülebilir kumaşlar ve yenilikçi üretim teknolojileriyle buluşturarak sofistike detaylara sahip özgün, zamansız parçalarla tarz oluşturuyor.

5 milyonu aşan üyesine 500’den fazla markada yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye birçok farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan ZUBİZU, yepyeni kampanyalarıyla üyelerinin hayatını kolaylaştırmaya devam edecek.

ZUBİZU’lular KİP ve Ramsey mağazalarından yapacakları alışverişlerde her iki markanın geniş ve seçkin koleksiyonundan kendilerine özel indirim ayrıcalığı ile faydalanabilecek. Kampanya outlet ürünlerde ve franchise mağazalarda ise geçerli değil. Her üyenin bir kez yararlanabileceği bu kampanya, diğer hediye ve indirim çeki uygulamalarıyla birleştirilemiyor.

Detaylı bilgi ZUBİZU’da!

Hibya Haber Ajansı