Seçim heyecanının büyük coşkuya dönüştüğü Eyyübiye’de, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un halkla buluştuğu seçim ofisinin dün akşamki konuğu, beş dönem Şanlıurfa Milletvekilliği görevinde bulunan Seydi Eyyüpoğlu oldu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, belediye meclis üyeleri ve adayları ile çok büyük bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşen seçim ofisindeki çay sohbetleri, Seydi Eyyüpoğlu’nun da katılımıyla mitinge dönüştü.

Burada coşkulu kalabalığa hitap ederek kısa bir konuşma yapan Eyyüpoğlu, milletvekili seçildiği 1991 yılından bu yana koştuğunu, her tarafa yetişmeye çalıştığını ifade ederek, “Cumhurbaşkanımızın teveccühü ile yeniden aday gösterilen Mehmet Kuş’a destek vermek ve siz değerli Eyyübiyeli hemşehrilerimle buluşmak için buradayım. Amcanız olarak her zaman yanınızdayım” dedi.

Siyasetin temelinde hizmet olduğunu belirten Eyyüpoğlu, siyasi hayatı boyunca birçok iktidar gördüğünü ancak 1968’den bu yana tüm iktidarların toplamının AK Parti’nin hizmetinin yüzde birini dahi yapmadığını söyledi.

Eyyübiye’de ve Şanlıurfa’daki AK Parti ilgisinin memnuniyet verici olduğunu dile getiren Eyyüpoğlu, Mehmet Kuş’un yeni dönemde çok büyük hizmetlere vesile olacağına yürekten inandığını ifade ederek, tüm Eyyübiyelilerin birlik ve beraberlik içerisinde AK Parti saflarında yer almasını istedi.

Seydi Eyyüpoğlu’na ve seçim ofisini tıklım tıklım doldurarak dışarıya taşan Eyyübiyelilere teşekkür eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da kendilerine olan güveni bugüne kadar sarsmadıklarını, seçim gününe kadar ulaşmadık Eyyübiyeli bırakmayacaklarını ve 1 Nisan sabahı Eyyübiye’nin yeniden bir şölen yaşayacağını söylediler.