İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in gençlik kenti İzmir hedefiyle Konak ve Bornova’da metro istasyonu çıkışlarında kurulan İzmirli Kahve’nin üçüncü şubesi Fahrettin Altay metro istasyonu karşısında açıldı.

Başkan Soyer’in ev sahipliğinde yapılan açılışta Bostanlı ve Buca Tınaztepe’de yeni şubelerin de en kısa sürede faaliyete geçeceği belirtildi. Açılışta Başkan Soyer’e İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Aydın, CHP önceki dönem İzmir milletvekili Kani Beko, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Büyükşehir Belediyesine bağlı şirketlerin yöneticileri ve yurttaşlar eşlik etti. 

Açılışta konuşan Başkan Soyer, “Ücretsiz çamaşırhane, taşınacaklarsa nakliye hizmetine kadar birçok alanda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Neden? Çünkü bu güzelim memleketin bu gençlere ihtiyacı var. Bu gençlerin bu güzelim memleketi terk edip gitmemesi lazım. Memleketlerini sevmeleri ve bu memleket için biz ne yapabiliriz diye düşünmeleri lazım. Bizim de işimiz onların hayatını kolaylaştırmak, iyileştirmek.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı