Töreninde markanın ödülünü De la Pau Coffee Co. Kurucu Ortağı ve CEO’su Serap Akçay aldı. Akçay, ödüle ilişkin yaptığı açıklamada, yoğun emek ve gayretlerinin ödüllendirilmesinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.
Akçay, 20 yıldır iş hayatında aktif olarak çalıştığını ve tam bir kahve tutkunu olduğunu belirterek, dünyada sürekli artan kahve pazarına nitelikli bir marka yaratarak değer katmayı başardıklarını söyledi.

16 ülkeden getirtilen yeşil kahve çekirdekleri ile 20 çeşit kahve ürettiklerine değinen Akçay, “Kilit müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun kahve içerikleri oluşturabiliyoruz. Espresso, filtre kahve, Türk kahvesi ve dünya kahveleri ile toptan kahve konusunda kafe, restoran ve otellere nitelikli kahvelerimiz sayesinde standartları yüksek bir kahve tedariki sağlıyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinliyor ve onların ihtiyacına uygun kaliteli kahve seçenekleri sunmanın yanı sıra, kahve uzmanlarımız ile onlara nitelikli hizmetler götürüyoruz.” dedi.

Akçay, kahvenin önemli bir iletişim aracı ve ilişki derinleştirici olduğunu ifade ederek, “Kültür mirasıdır ve değerli bir içecektir. De la Pau Coffee olarak, bizler de müşterilerine bir kahve deneyimi sunan kafe ve restoranların, otellerin ve işletmelerin toptan nitelikli kahveyi en doğru konseptlerle müşterilerine sunabilmesi için toptan kahve pazarında da faaliyet gösteriyoruz. İşletmelere toptan kaliteli kahve tedariki sağlıyoruz.” bilgisini verdi.

Hibya Haber Ajansı