Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Antalya’da iş insanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelerek, il genelinde yürütülen projeleri değerlendirdiklerini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle açılan bin 500 yatak kapasiteli Antalya Şehir Hastanesi’nin bölgeye sağlık alanında çok büyük hizmetler sunacağını belirterek, “Bugüne kadar Antalya’ya yaptığımız yatırımların yanı sıra 119 km uzunluğundaki Antalya-Alanya Otoyolu ile trafik sorununu çözmeyi, Antalya Havalimanı terminallerine yeni ilaveler yapılmasıyla 80 milyon yolcu kapasitesine ulaşmayı hedefliyoruz.” dedi.

Yılmaz, tarımsal desteklerden, sağlık, tarım, turizm gibi birçok alanda yürütülen projelerle Antalya’ya hizmet etmeye devam edeceklerini vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

“İnanıyoruz ki bu devasa projeler Antalya’mızın bereketine bereket katacak. Görüş ve önerileriyle Türkiye Yüzyılı vizyonumuza katkıda bulunan birbirinden kıymetli katılımcılara teşekkür ediyorum.”

Hibya Haber Ajansı