AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Ali Kurt ile partililer AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyithan Atilla’nın seçim ofisinin açılışına katıldı.

Seyithan Atilla seçim ofisinin açılışına binlerce kişi katıldı. Sık sık tezahüratların yapıldığı açılışta AK Sevda caddelere taştı. Miting havasında gerçekleşen açılışta vatandaşlar Başkan Beyazgül’e yoğun ilgi gösterdi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’BİRLİK VE BARABERLİK İÇERİSİNDE HAREKET EDİYORUZ’’

Alanı dolduran binlerce kişiye hitap eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçede yapımı tamamlanan çalışmaları anlattı. AK kadrolar olarak birlik ve beraberlik içerisinde hizmet için hareket ettiklerini ifade eden Başkan Beyazgül, ‘’AK Kadrolar olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettik. İlçemize önemli hizmetler yaptık. Ceylanpınar bizim için çok kıymetli bir ilçemizdir. Bu güne kadar hiçbir ayrım yapmadan Ceylanpınar ilçemizde birçok hizmeti yaptık. İçme suyu ve alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. Bizim de artık ustalık ve tecrübe dönemimiz başlıyor. Antep deresi, otogar ve mezarlık sorunu diye konuşmayacağız. Tüm çalışmalarımızı tamamlayacağız. Ceylanpınarlıların emri başım üstüne diyeceğim’’ şeklinde konuştu.

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, ‘’Seyithan Atilla kardeşimin açtığı seçim ofisi Ceylanpınar’a partimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun. 31 Mart sadece Ceylanpınar’ımızın kaderi için değil Türkiye’mizin de kaderi içinde önemli bir tarih ve önemli bir dönüm noktasıdır. Ceylanpınarlı beyler ve hanımlar sandığa gittiği zaman sadece Ceylanpınar’ın 5 yıllık geleceğine değil aynı zamanda Türkiye’mizin geleceğine dahil kanaatini koyacak, oylarını verecek ve Türkiye’mizin gelecek istikametini tayin edecektir’’ dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, AK Parti’nin gücünü yerel yönetimlerle perçinleyeceğini ifade ederken Mehmet Ali Cevheri ise İlçede sürdürülen hizmetlere devam edeceklerini söylediler.

Seçim ofisi açılışına katılan vatandaşlara teşekkür eden AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyithan Atilla, Ceylanpınar’da huzur, sevinç ve 31 Mart zaferinin sesleri olduğunu söyledi.

Bir siyasi hareketin içerisindeki en kıymetli insanlar kendisine adaylık nasip olmadığı halde ayağını sabit tutup davasına sahip çıkanlardır’’ diye konuştu.

Yapılan konuşmaları ardından AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyithan Atilla’nın seçim ofisi düzenlenen törenle açıldı.