Urfalı İşadamları Antalya’daki Fuara Damga Vurdu

Türkiye geneli, ev sahipliğini Şanlıurfa işadamları Bakır Kama, Mehmet Aslan, Halil Bayaltun, Bakır karataş’ın ev sahipliğinde Antalya’da düzenlenen Lüks hırdavat fuarına ilgi oldukça yoğun, Türkiye genelinde yüzlerce firmanın katıldığı fuarın açılışının Şanlıurfa Önceki Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi yaptı

Başkan çiftçi burada yaptığı konuşmasında “Urfalı işadamlarımızın böylesine görkemli bir fuara imza atması bizleri oldukça sevindirmiştir. Burada Urfa’mızın her yönüyle ciddi tanımı, anlatımı yapılacak, bu güzel organizasyona imza Bakır Kama, Mehmet Aslan, Halil Bayaltun’a, Bakır Kartaş’a ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Fuar aynı zamanda Antalya ve Akdeniz’de yaşayan hemşerilerimiz için güzel olmuştur. Gelen (fuara) insanlara memnuniyetlerini dile getiriyorlar” diye görüşlerini dile getirdi.

Urfalı İşadamı Bakır Kama ise yaptığı konuşmada “Bizler kendi tanıtımızdan ziyade, Urfa’mızın tanıtımı, gelişimi için buradayız, çok güzel anları yaşıyoruz burada, ilgi oldukça yoğun; fuarımıza katılan, açılışımız yapan önceki Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçiye çok teşekkür ediyoruz. Bizleri burada yalnız bırakmadı” dedi.

Fuara Türkiye genelinde yüzlerce firma katıldı.

Antalya’daki lüks hırdavat Fuarın açılışını Şanlıurfa önceki Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve beraberindekiler yaptı.