WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Yüksek Mahkeme Trump'ın oy pusulalarından çıkarılıp çıkarılamayacağına karar verecek

Stockholm, 4 Mart (Hibya) – Amerika Birleşik Devletleri Yüksek Mahkemesi bugün, bir eyaletin kendi inisiyatifiyle eski Başkan Donald Trump'ı oylamada adaylıktan çıkarıp çıkaramayacağına ilişkin bir karar verecek.

Yüksek Mahkeme Trump'ın oy pusulalarından çıkarılıp çıkarılamayacağına karar verecek
Paylaş:

Mahkeme Pazar günü yaptığı açıklamada, toplam üç davadan birinin kararının Pazartesi günü verileceğini duyurdu.

Bunlardan en dikkate değer olanı, Colorado Yüksek Mahkemesi'nin, Trump'ın 6 Ocak 2021'de Kongre baskınına ve dolayısıyla Anayasa'ya karşı isyana katıldığı için Colorado'da sandık başına çıkamayacağına karar vermesiydi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.