Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, okullarda düzenlenen programlarda öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Başkan Büyükkılıç, Ayşe Baldöktü Mesleki Eğitim Merkezi’nde öğrencilerle bir araya geldi.

Konferans Salonu’nda gençlerin coşkulu alkışları ve çiçeklerle karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Sevgili gençler; sizlere güzel bir gelecek hazırlamak, göğsünü gere gere, ‘Kayseri’de doğdum, yaşıyorum, Kayseri bir başka güzel’ dedirtmek bizim olmazsa olmazımızdır.” dedi.

Başkan Büyükkılıç, ‘'Sizlere daha güzel bir gelecek bırakmak en büyük arzumuz.'’ diyerek, şunları söyledi:

“Sevgili gençler; işinizi iyi yapacaksınız, en iyi yapacaksınız. Bu bir yarış. Güzellikte, kalitede, eğitimde yarış. Sonrasında diyeceksin ki bu işi çok iyi biliyorum. Bu işten ekmeğimi kazanmak istiyorum diyeceksiniz. O zaman herkes seni başının tacı yapar. Siz aranan elemansınız. Sizlerin sosyal yönden, kültürel yönden eğitimli, donanımlı olması için elimizden gelen her hizmeti yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Sizlere ne yapsak az. Sizler bizim için önemlisiniz.”

Başkan Büyükkılıç, Kayserili büyük deha Mimar Sinan’ın çıraklık eserini öğrencilere sorarak, gelen cevaplar üzerine bir öğrenciye saat hediye ederken diğer öğrencilere de 10 GB internet hediye etti.

Öğrencilere Çanakkale Gezisi hediye eden Büyükkılıç, önemli olanın aidiyet duygusunu geliştirmek olduğunu ifade etti.

Hibya Haber Ajansı