Başkan Çalık, yerel seçim öncesi son meclis toplantısının açılış konuşmasına şubat ayında şehit olan askerleri rahmet ve minnetle anıp başlayarak, Beylikdüzü’nde 5 yılda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Beylikdüzü’nde mart ayı içerisinde birçok projenin açılışının gerçekleşeceğinin de müjdesini veren Başkan Çalık, “Beylikdüzü Belediyesi olarak ciddi çalışmalar yapıyoruz. Memleketin dört bir yanına ilham olmaya devam edeceğiz ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yoldan 1 milim bile sapmadan yeni projeleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Beylikdüzü’ne ve ülkemize yeni belediyecilik felsefesini kazandıracağız.” ifadelerini kullandı.

“Beylikdüzü’ne yeni değerler kazandırmanın gururunu yaşadık”

Başkan Çalık, 252 yeni projeyi Beylikdüzü’ne kazandırdıklarını belirterek, “Geride bıraktığımız 5 yılda altyapıdan yeşil alanlara, sosyal projelerden, kentsel projelere, eğitimden sağlığa, kültür sanattan, afet hazırlık çalışmalarına kadar onlarca önemli projeyi hayata geçirmenin ve Beylikdüzü’ne yeni değerler kazandırmanın gururunu yaşadık. Bu yolda emekleri için tüm yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Hibya Haber Ajansı