WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Bolat, Türk İhraç Ürünleri Fuarı'nın açılış törenine katıldı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da organize edilen Türk İhraç Ürünleri Fuarı'nın açılış törenine katıldı.

Bakan Bolat, Türk İhraç Ürünleri Fuarı'nın açılış törenine katıldı
Paylaş:

Bakan Bolat, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da Suudi Arabistan Ticaret Bakanı Majid Al Kasabi ile MÜSİAD tarafından organize edilen Türk İhraç Ürünleri Fuarı'nın açılış törenine katılım sağladıklarını bildirdi.

Fuarı, Türkiye’nin dış ticaret hacmini artırma ve Türk ürünlerinin global pazarlardaki varlığını güçlendirme misyonuyla yol çıkan en önemli organizasyonlardan biri olarak gördüklerini belirten Bakan Bolat, açıklamasına şöyle devam etti:

“Türk ihracatçılarının ürünlerini, doğrudan uluslararası alıcılarla buluşturarak yeni iş birlikleri kurmak ve mevcut ticari ilişkileri güçlendirme imkânı sağlayan tüm etkinliklerde bulunarak Türkiye'nin inovasyon kapasitesini ve yüksek teknolojiye dayalı üretim yeteneklerini sergilemek gayretindeyiz.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Erdemir'den pay geri alım bildirimi

Akışın sonuna geldiniz.