Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Başkanı Mansur Yavaş, seçildikten sonra rozetini çıkarıp nereden az oy, nereden fazla oy aldığına bakmadan Ankara’nın her yerine eşit hizmet uyguladığını vurguladı.

Başkan  Yavaş, Ankara’da ben yaptım oldu zihniyetini de değiştirip kararları ortak akılla aldıklarının altını çizdi. Açık ihaleler yaparak Ankara halkına nereye ne kadar para harcadıklarının hesabını verdiklerini belirten Yavaş, “İnternet üzerinden 4 binin üzerinde canlı yayınlanan ihale, orada kalacak, torunlarınız bile Mansur Yavaş geldiği zaman hangi işi kaç paraya yaptırmış bunu gösterecek. Biz madem sizlerin adına para harcıyoruz, bunları sizin bilmeniz lazım” ifadelerini kullandı.

Ankara halkının parasını kendi reklamını yapmak için asla kullanmadığını vurgulayan Başkan Yavaş, “Neye ihtiyaç varsa öncelikle onu karşıladık” diyerek Bala’da gerçekleştirdikleri hizmetlere ilişkin şunları kaydetti:

“Bala Kesikköprü Gençlik Kampı, bina vardı boş duruyordu. Bala Gölbaşı arasına yeni EGO hattı kondu. 49 köye ücretsiz internet, 42 köye yangın söndürme tankeri, 36 mahallemizde asbestli su borularını tamamen yeniledik, 55 mahallede 205 bin metre yeni içme suyu döşedik, 10 mahallemizin kanalizasyon sorununu çözdük, 3 mahallede de devam ediyor. Yine Tepeköy ve Karadalak İçme Suyu Arıtma Tesisleri’nin kapasitesini artırıyoruz, çalışmalar tamamlandıktan sonra 45 mahallemizin tamamının suyunu çoğaltmış olacağız.”

Hibya Haber Ajansı