Karaköprü Belediyesi, meteoroloji verilerine göre hafta sonu etkili olacak kar yağışı için olumsuz şartlar oluşmasına karşı hazırlıklarını tamamlarken, kurulan ekip vardiyalı olarak 24 saat hizmete hazır tutulacak

 

Karaköprü Belediyesi, meteoroloji verilerine göre hafta sonu etkili olacak kar yağışının çileye dönüşmemesi için gerekli tüm tedbirleri aldı. Kurulan ekiple birlikte kar yağışının getireceği olumsuzluklar ve kapanacak yollara karşı mücadele edilerek vatandaşların sıkıntı yaşaması engellenecek.

 

Karaköprü Belediyesi makine ikmal tesislerinde hazır tutulan ekipte 250 personel ve 50 araç bulunurken, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ve ilgili birim müdürleri karla mücadele konusunda yapılacaklar için bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Karla mücadele ekibindeki personeli de ziyaret eden Başkan Yardımcısı Uludağ, hazırlıklarla ilgi bilgi aldı. Yapılan hazırlıklar ve kurulan ekiple ilgili bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, “Meteorolojinin kar uyarısı doğrultusunda Karaköprü Belediyesi olarak gerekli tedbirleri aldık.

 Vatandaşlarınızın mağdur olmaması ve evlerine güvenle ulaşabilmeleri için ekiplerimiz hazır bekleyecek ve ihtiyaç olduğu sürece sahada kar küreme, tuzlama ve soslüsyon çalışmaları gerçekleştirecek” diye konuştu.

 

Öte yandan olası kar yağısında oluşacak olumsuzluklar durumunda vatandaşların 444 9 657 numaralı beyaz masa hattını arayabilecekleri bildirildi.