GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-09-2022 11:39

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ’’

Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara’da düzenlenen ‘’Şanlıurfa Tanıtım Günleri’’ kapsamında sahne alan Münevver Özdemir ile Bedirhan Gökçe, vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ’’

Kentin tarihi dokusu, kültürü, folkloru ve Gastronomisini dünyaya tanıtmak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara’da düzenlenen ‘’Şanlıurfa Tanıtım Günleri’’ devam ediyor. 

Ankara Millet Bahçesinde başlayan Şanlıurfa Tanıtım Günlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tanıtım günleri kapsamında Şanlıurfalı sanatçı Münevver Özdemir ile Bedirhan Gökçe sahne aldı.

Bedirhan Gökçe okuduğu şiirlerle, Münevver Özdemir ise seslendirdiği türkülerle vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Urfa yöresine ait türküleri seslendiren Özdemir’e vatandaşlarda eşlik etti. Konser vatandaşların halay çekmesi ile son buldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ile Zemzem Gülender Açanal, sanatçı Bedirhan Gökçe ile Münevver Özdemir’e plaket taktim etti.

Şanlıurfalılarla birlikte büyük bir aile olduklarının belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Biz büyük bir aileyiz. Ailemizin bir parçası Ankara’da bulunuyor. Ailemizin güzel bir ferdi de Münevver Özdemir’dir. Münevver Özdemir bütün etkinliklerimizde yer alıyor. Bütün Şanlıurfalılar adına sanatçımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

38 coğrafi işaretli yöresel ürünü bulunan Şanlıurfa, 18 Eylül’e kadar Ankara Millet Bahçesinde misafirlerini ağırlayacak.

ibrahim uyguribrahim uygur