WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Ticaret Bakan Yardımcısı Tuzcu, D-8 Ticaret Bakanları Konseyi Toplantısı’na katıldı

Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu, Bangladeş’in başkenti Dakka’da gerçekleştirilen D-8 Ticaret Bakanları Konseyi Toplantısı’na katıldı.

Ticaret Bakan Yardımcısı Tuzcu, D-8 Ticaret Bakanları Konseyi Toplantısı’na katıldı
Paylaş:

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bangladeş’in Başkenti Dakka’da gerçekleştirilen D-8 Ticaret Bakanları Konseyi Toplantısı’na  Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu başkanlığındaki bir heyetle iştirak edildi.

Toplantıda D-8 Tercihli Ticaret Anlaşmasının en kısa sürede uygulamaya konulması, Anlaşmanın “Anlaşmazlıkların Halli Protokolünün” kabul edilmesi ve “D-8 Ticaretin Kolaylaştırılması Strateji Belgesinin” hayata geçirilmesi hususlarında üye ülkeler arasında güçlü bir anlayış oluştu.

Açıklamada ülkenin fikir babası ve kurucusu olduğu D-8 kapsamındaki ticari işbirliğini derinleştirmek; üye ülkelerin halklarının refahına katkı sağlamak için 1,2 milyar nüfusu ve 5 trilyon dolara yaklaşan milli geliri bünyesinde barındıran örgütün çalışmalarında öncü rol üstlenmeye devam edeceği belirtildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.