Alanında uzman eğitmenlerin yönlendirdiği derslere 7’den 77’ye her yaştan Tuzlalı kadın yoğun ilgi gösteriyor. Katılımcılar hem sporu alışkanlık haline getirdiklerini hem de sağlıklı yaşama ilk adımı attıklarını söyleyerek projeden çok memnun kaldıklarını belirtti.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, her yaştan vatandaşın spora katılması için hayata geçirdiği ‘Tuzla’da Hareket Zamanı’ projesiyle Tuzlalı kadınlara ücretsiz pilates ve cross fit dersleri imkânı sağlıyor. Proje sayesinde, Tuzlalı kadınlar sporu seviyor, sağlıklı yaşıyor ve mutlu oluyor. Başkan Yazıcı, projenin devam edeceğini ve Tuzla’nın spor kenti olacağını söyledi.

Tuzlalı kadınlar çok memnun

Derslere katılan Tuzlalı kadınlar, projeden duydukları memnuniyeti dile getiriyor. Bilsen Doğan, “2,5 yıldır belediyenin sağladığı bu projeye devam ediyoruz. Projeden haberimiz olduğunda hemen biz de talep ettik. Onlar da karşılık verdi ve hocalarımızla ev hanımları başta olmak üzere spor yapıyoruz. Bizler için çok iyi oldu, çok memnunuz; her talebimiz karşılanıyor” dedi. Sevgi İkinci de “Ben 5 aydır arkadaşların arasındayım ve derslere devam ediyorum. Hocamıza da teşekkür ediyorum, bizim için çok çaba harcıyor. Buraya vücudumu sıkılaştırmak için geliyorum, çok verim aldığımı da söylemeliyim.” şeklinde konuştu.

 

Hibya Haber Ajansı