İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, esnaftan ve vatandaşlardan gelen sorun, öneri, eleştiri ve talepleri alarak, sohbet etti.

İmamoğlu, pazar girişinde karşılaştığı bir vatandaşın, “Size, şunun için teşekkür edeceğim sadece. Biz, 50 yaşındayız. Biz Demirel’i gördük, Özal’ı gördük, Erbakan’ı gördük, Ecevit’i gördük. Ama inanın şu üslubunuz, Türkiye Cumhuriyeti’nde özlediğimiz siyaset. İnanın üslubunuz yeter” sözlerine, “Eyvallah. Sizi mahcup etmeyeceğiz” yanıtını verdi.

“Ben CHP’li değilim ama…”

Bir esnaf da araçlarını park ettikleri alanla ilgili görüşlerini, “Başkanım, aşağı garaj çok güzel oldu. Orası göl gibiydi, tertemiz oldu. Müşteriler de esnaf da çok memnun” sözleriyle dile getirdi. İmamoğlu’nun esnafa yanıtı, “Harika. Ne mutlu” oldu.

İmamoğlu, başka bir vatandaşın “Ben CHP’li değilim ama her belediye başkanına saygı duyarım. Size de saygı duyuyorum. Allah hayırlı, uğurlu eylesin. Devletimize hangisi hayırlıysa, o olsun. Şahsi olarak da sizi takdir ediyorum. Seviyorum konuşmalarını, her şeyini. Allah, hakkınızda hayırlısını nasip eylesin” sözlerini ise, “Onur duydum. Ne mutlu bana. Amin. İnşallah mahcup olmayız. Öyle zaten. Duamız o. İnşallah layık oluruz” şeklinde yanıtladı.

Hibya Haber Ajansı