Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç açılış töreninde açıklamalarda bulunarak, “Cenab-ı Allah sizlere hizmet şansını lütfettiği için şükrediyorum. Bundan sonraki süreçte de sizlerin gayreti ve duasıyla Allah’ın izniyle 17-0 olacak. El ele, gönül gönle diyoruz. Tomarza’mızın yeri apayrıdır. Tomarza’mıza Allah’a şükürler olsun, bugüne kadar vaat edilen hizmetleri getirmeye gayret gösterdik, bugüne kadar yaptık, yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Kayseri’nin ve ilçelerinin hem ihya hem de imar olduğunu söyleyen Başkan Büyükkılıç, “Kimseyi ayrıştırmadık, ötekileştirmedik, herkesi bağrımıza bastık. Kayseri’miz ihya oldu, ilçelerimiz imar oldu, gönüllerde yer buldu. Biz sizlere layık olursak ne mutlu diyoruz, gece gündüz demeden çırpınıyoruz” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yatırıma en çok pay ayıran büyükşehir olduğunu vurgulayarak, “Daha çok hizmet için hep beraber el ele, gönül gönle ‘ben olmazsam olmaz’ diyeceğiz. Merkezi de ihya edeceğiz, taşrayı da ihmal etmeyeceğiz. Bize birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma ve Hakk’ın sesi olarak Türkiye’nin gücünü göstermek için hep bir arada olmak yakışır. Sizleri seviyoruz, sizlerin hizmetkarıyız” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı