Özel Projeler ve Dönüşüm Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nin 5. ve 7. etaplarında yer alan toplam 342 konut için noter huzurunda kura çekilişi gerçekleştirildi.

“İnşallah önümüzdeki dönemde tamamen teslim edeceğiz”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye’si (ABB) Konferans Salonu’nda yapılan kura çekiliş programında Mamaklı hak sahipleriyle bir araya geldi.

Konuşmasında belediyenin 14 bin daire borcu olduğunu hatırlatan Başkan Yavaş, “Göreve gelir gelmez hep şöyle baktık olaya; belediye yönetiminde, devlet yönetiminde devamlılık esastır. Mutlaka borcumuzdan kurtulup sizlerle helalleşmemiz lazım diye girdik işin içerisine” dedi.

Başkan Yavaş, Ekonomik kriz nedeniyle müteahhitlerin zarar etme kaygısıyla aldıkları işe devam etmediğine dikkat çekerek, proje ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Kentsel dönüşüm çalışmalarına biz kendi şirketlerimiz üzerinden devam ediyoruz. Şu anda Mamak bölgesinin imar planı kesinleşti. Altındağ bölgesi ve Dikmen Vadisi'nde de çalışmalarımız devam ediyor. Altındağ'da bir iptal gelmişti. Yeni bir plan yaptık. İnşallah önümüzdeki dönemde, tamamen teslim ederek borcumuzdan kurtulacağız ve sizlerle helalleşeceğiz.”

Hibya Haber Ajansı