Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Grup Başkan Vekili ve Afyon Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ı Zafer Partisi'ne davet etti. Özdağ konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun CHP Grup Başkan Vekili ve Afyon Belediye Başkan adayı Burcu Köksal hanımefendinin DEM’e karşı yapmış olduğu açıklama üzerine ‘ben belediye başkanı olursam şu partilileri belediyeye almam diyen ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak’ diyerek Sayın Burcu Köksal’ı Cumhuriyet Halk Partisi’nden adeta kovmuş. Tabii İmamoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak CHP Grup Başkan Vekili olan bir hanımefendiyi partiden kovma yetkisi olmadığını düşünüyorum. Ben Burcu Hanıma Zafer Partisi’nin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade ediyorum."

Zafer Partisi'nin kapılarının DEM’e kapalı olduğunu dile getiren Özdağ, "Burcu Hanıma açıktır ama İmamoğlu’na kapılarımız hiçbir zaman açılmayacak. Çünkü İmamoğlu tarafını uzun süre önce belli etti. İmamoğlu Türkiye’nin tarafında değil büyükelçilerin tarafındadır." dedi.

Hibya Haber Ajansı