Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mamak Zerdalitepe’de halka seslenerek, beş yıl boyunca Ankara’yı katılımcı, şeffaf ve hesap verebilir bir anlayışıyla yönettiklerini vurguladı.

Başkan Yavaş seçildikten sonra ayrım yapmadan tüm Ankara’nın başkanı olduğunu ifade ederek, “Bizim felsefemizde ‘Çok oy verene, çok hizmet’ gibi bir anlayış yok. Kimin nerede ne ihtiyacı varsa, kimseyi ayırmadan çalışmak boynumuzun borcu” dedi.

Beş yıl boyunca herkesle iyi geçindiklerini dile getiren Başkan Yavaş, yeri geldiğinde Ankara’nın menfaati için Cumhurbaşkanı ve Bakanlarla görüştüğünü belirterek, “Hiçbir yerimiz eksilmedi. Sizlerin adına onlardan taleplerimiz oldu. Yeter ki siz daha iyi şartlara gelin diye. Kavgasız, gürültüsüz ve hiç kimseyle çatışmadan sadece işini yapan birisi olarak karşınıza çıktık. Onun için de ‘Az laf çok iş’ diyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Yavaş, Başkent Kart’la 3 yıldır, Kantin Kart’la da 2 yıldır ihtiyaç sahibi aile ve çocuklarına destek olduklarını vurgulayarak, “Eğer iyi belediyeciliği öğrenmek istiyorsanız mansuryavasneyapti.com’a girin diğer projelerimizi de kopyalayın. Pek sanmıyorum ama belki ilerde size faydası olur” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı