Kurulduğu 1975 yılından bugüne sadece Türkiye’de değil dünyanın dört bir yanındaki sofraları sağlıklı, lezzetli, kaliteli et ve et ürünleri ile buluşturan DANET, Ramazan sofralarında DANET Pastırma ile yerini alıyor. Geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden pastırma, sadece lezzetiyle değil sağlık üzerindeki olumlu etkileriyle de Ramazan ayının en değerli besinlerinden biri…

Et ve et ürünleri sektörünün köklü markası DANET, tüketicileri, 80'in üzerinde lezzet seçeneğiyle lezzetli ve sağlıklı Ramazan sofralarına davet ediyor. Taze et ürünlerinden kavurmaya, sucuktan füme ürünlere kadar her üründe gıda güvenliği ve kalite konularında yüksek standartlardan taviz vermeyen DANET, Ramazan ayında pastırma lezzetiyle öne çıkıyor.

Sadece lezzetli değil, aynı zamanda sağlıklı

Geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmezi pastırma, DANET'in özenle seçilmiş etleri ve modern üretim teknikleriyle buluşarak en kaliteli formuna ulaşıyor. DANET Pastırmanın lezzeti, sofraları şenlendirirken, sağlığa olan katkıları da dikkat çekiyor. DANET Pastırma, yüksek protein içeriği ile kas gelişimine katkı sunarken, demir ve çinko zenginliği vücut direncini artırarak hastalıklara karşı koruma sağlıyor. Antioksidan özellikleri ile bağışıklık sistemini güçlendiren pastırma, B vitamini ile enerji seviyelerini yükselterek orucun etkilerini hafifletiyor.

Coğrafi işaretli Afyon Pastırması

Helal sertifikalı üretim yapan ve Türkiye pazarındaki güçlü konumunun yanı sıra 20’ye yakın ülkeye ihracat gerçekleştiren DANET’in ürün portföyünde dilimli dilimsiz, çemenli veya çemensiz farklı pastırma seçenekleri bulunuyor. Afyonkarahisar yöresine özgü olan ve coğrafi işaretli lezzetiyle ünlenen Afyon Pastırması, DANET'in özenle işlediği dana etiyle hazırlanıyor. Afyonkarahisar'ın zengin kültürel mirasının bir parçası olan bu pastırma, damaklarda unutulmaz bir iz bırakıyor. Geleneksel pastırma çemeni ile üretilen pastırmalar tüketici ihtiyaçlarına uygun olarak çemen sıyrılmış olarak da paketleniyor.

İster sade ister yemeğin içinde isterseniz yumurtayla, pastırmanın her hali lezzetli, her hali sağlıklı. DANET Pastırmaya sofranızda yer açın, 11 ayın sultanı Ramazan sağlık ve lezzetle geçsin.

DANET ve ürünleri hakkında daha fazla bilgi için www.danet.com.tr adresi sipariş vermek için https://online.danet.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

DANET Sosyal Medya Hesapları:

www.facebook.com/DanetLezzeti/

www.instagram.com/danetlezzeti

https://twitter.com/danetlezzeti                                 

https://www.youtube.com/@danetlezzeti

Hibya Haber Ajansı