Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, programda konuşmasına ‘Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan’ diyerek, başladı ve birçok güzellikleri içerisinde barındıran Bursa’nın Ramazan ayının da doya doya yaşandığı bir şehir olduğunu söyledi.


Ramazan boyunca 277 program

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından da Ramazan ayı boyunca çok sayıda kültür ve sanat programının planlandığını dile getiren Başkan Aktaş, “8 Mart-9 Nisan tarihleri arasında tiyatro, konser, söyleşi, gölge oyunu, tasavvuf programları, sahne gösterileri, sergi açılışları, atölye çalışmaları, çocuk programları, huzur sohbetleri gibi 277 programımız toplamda 441 seans olarak şehrimizin farklı noktalarında halkımızı bekliyor olacak. Bütün programlarımızın ayrıntılarını sosyal medya hesaplarımızdan ve internet sitemizden ilan ettik” dedi.


Emeklilere bayram desteği

Başkan Aktaş, son başvuru tarihi 25 Şubat 2024 olan Ramazan Sosyal Destek Çeki dağıtımlarının büyük kısmını bitirdiklerini söyleyerek, çeklerin herkese hayırlı ve bereketli olmasını temenni etti.

50 bin emekliye de her iki bayramda olmak üzere bin 500’er TL destek olacaklarını ilan ettiklerini hatırlatan Başkan Aktaş, “Bunun için de başvurularımız 15 Mart’a kadar devam ediyor. bbbsosyalyardimlar.bursa.bel.tr adresi üzerinden başvuru yapıldığını değerli emeklilerimize hatırlatmak istiyorum” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı