Tarım makineleri devi Massey Ferguson, 5-9 Mart 2024 tarihlerinde düzenlenecek Konya Tarım Fuarı’na hasat-harman makinelerinden traktörlere kadar tüm ürün gruplarıyla katıldı.

Türk çiftçisine özel üretilen MF 4700 M Serisi traktörler de fuarda

Massey Ferguson fuarda, 50 beygirden 400 beygire kadar traktör güç seçenekleri, modern, teknolojik  ve verimli şanzıman seçenekleri, 12 bin kilograma kadar hidrolik kaldırma kapasitesi gibi üstün özellikler sunan  MF 200, MF 2600, MF 3, MF 4700M, MF 5700M, MF 5S, MF 6S, MF 7S, MF 8S ve MF 8700S Serisi traktör modellerinden örnekleri çiftçiler ile buluşuyor.

Özellikle 80-100 beygir gücü aralığındaki MF4700 M serisi traktörler, 24x24 vites kademesi sunan Dyna-2 şanzımanı ile Türkiye çiftçileri için özel üretiliyor.

Mete Has: "Sınıfının en iyi traktörlerini üretiyor ve en iyi müşteri hizmetini sunuyoruz“

Tarımın tüm dünyada öneminin her geçen gün büyüdüğünü vurgulayan AGCO Türkiye Genel Müdürü Mete Has, geliştirdikleri teknoloji odaklı ürün ve hizmetlerin başarısının, kazandıkları uluslararası başarılarla da tescillendiğini kaydetti.

Tarım üreticisinin Massey Ferguson’a duyduğu güvenin tüm çabalarının ödülü olduğunu vurgulayan AGCO Türkiye Genel Müdürü Mete Has, “Dünyada gittikçe önemi daha da artacak olan tarımın çok daha verimli ve sürdürülebilir hale gelmesi için bu çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Tarım alanında 177 yıllık deneyimiyle köklü bir marka olan Massey Ferguson’un bu kadar uzun süre var olması, çiftçiye sunduğu güvenilir makinelerden kaynaklanıyor. Massey Ferguson, tarım makinelerinin rekabetçi pazarında sınıfının en iyisi traktörleri üretmekle tanınıyor. Sınıfının en iyi traktörlerini üretiyor ve en iyi müşteri hizmetini sunuyoruz. AGCO olarak önümüzdeki süreçte çiftçilerimize şimdiden onlar için en iyi tarım makinelerini üretmeye ve en iyi müşteri hizmetini sunmaya kararlılıkla devam edeceğimizin sözünü veriyoruz” diye konuştu.

En çok tercih edilen modelleri ve Akıllı Tarım çözümleriyle fuarda

Massey Ferguson, 2024 Konya Tarım Fuarında traktörlerin yanı sıra MF Activa S biçerdöver, sektörde en çok tercih edilen MF 2234 XD büyük prizmatik balya makinesi ve MF TH.7035 teleskopik yükleyici modellerini de sektörle buluşturdu.

Tarımda teknoloji kullanımı ve yenilikçi tarım makinelerinde öncü markalardan olan Massey Ferguson fuarda, geliştirdiği yeni Akıllı Tarım çözümlerini de sektöre tanıtıyor. Fuarda Akıllı Tarım standına gelenler, Massey Ferguson’un otomatik dümenleme sistemlerini deneyimleyebilecek.

Hibya Haber Ajansı