Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç, burada vatandaşlara seslenerek, “Biz sizlere hizmet etmek için varız. İnşallah sizlerin huzuru, sizlerin beklentisine cevap verecek ve gönlünüze, içinize sinecek bir şekilde paylaşımda bulunacağımıza inanarak, dualarınızı bekliyor, hepinizden Allah razı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

“Planlamalar yapıldı, hiçbir kardeşimiz mağdur olmayacak”

“Sadece doğruları paylaşmak için buradayız. Sizin sıkıntınızı halletmeye geldik" diyen Başkan Büyükkılıç, "Planlamayla hiçbir kardeşimizin mağdur olmaması, planın içerisinde kalması için gerekli bir şekilde ince ince dokundu ve gerekli çalışmalar yapıldı” ifadelerini kullandı.

Kayseri’nin her alanının çok önemli olduğunu belirten Başkan Büyükkılıç şöyle devam etti:

"Şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde de öğrencilerden yaşlılara, üreticiden çiftçilere, muhtarlardan esnaflara 7’den 70’e tüm Kayserililerle buluşmaya, onların talep ve önerilerini dinlemeye, ihtiyaçları yerinde tespit ederek anında çözüm üretmeye ayrı bir önem veriyoruz."

Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ali Süslü, vatandaşlara konu ile ilgili de teknik bilgi verdi.

Hibya Haber Ajansı