Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mitingde ilçe sakinlerine hitap ederek, “Gururumuz, bayrağına, vatanına, milletine, dinine sevdalı, hayırseverliğini her zaman haykırdığımız Develi’mizin gönül insanları, her birinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. İyi ki varsınız” dedi.

Bu hizmet fırsatını veren sizlere minnettarız”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle tüm kadınların bu özel gününü de kutlayan Büyükkılıç, “Birliğin, beraberliğin sembolü olan bu güzel ilçemizde bizlere bu hizmet fırsatını veren sizlere minnettarız. Önce insan diyoruz, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı içerisinde çalışıyoruz. Ülkemize, şehrimize, Develi’mize, 16 ilçemize hizmet ettiğim için şükrediyorum. Sizleri seviyorum, sizlere minnettarım, sizlerin duası beni buralara getirdi” diye konuştu.

Büyükkılıç, "Sizlere layık olacağız, dağ taş demiyoruz, gece gündüz demiyoruz, çalışmaktan başka bir kaygımız yok" diyerek, her kesimi kucaklayan anlayış ile daha fazlasını yapacaklarını söyledi.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ise Develi ile sadece Kayseri’de değil, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de övündüklerini ifade etti. Akar, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine işaret ederek, kapı kapı dolaşarak, yerli ve milli duruşu, büyük ve güçlü Türkiye’yi, Cumhur İttifakı’nı anlatmaya devam edeceklerini söyledi.

Hibya Haber Ajansı