Chery, 2024 model yılı SUV modelleri ve cazip finans kampanyası ile tüketicilerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Mart ayı boyunca devam edecek olan kampanya kapsamında; genç, yeni, göz alıcı ve iddialı tasarımına ek olarak teknolojik donanım ekipmanlarıyla öne çıkan Omoda 5 için, 150 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanı sağlanıyor.

Chery Tiggo 7 Pro modelinde ise; Comfort, Luxury ve Excellent donanımlarına özel 150 bin TL’ye 12 ay vadeli ve yüzde 0,99 faizli kredi olanakları sunuluyor.

SUV segmentinin öncüleri Omoda 5 ve Tiggo 7 Pro! Tüm dünyadaki müşterilerin beklentilerine uygun olarak tasarlanan ve geliştirilen Omoda 5; kısa zamanda Türkiye’nin en çok tercih edilen SUV modelleri arasında yerini aldı. Comfort, Luxury ve Excellent olmak üzere 3 farklı donanım seviyesinde satışa sunulan 2024 model yılı Omoda 5’in fiyatları bir milyon 283 bin TL’den başlıyor.

Chery Tiggo 7 Pro ise lüks kompakt SUV segmentinde şık görünüm ve sürüş konforuna odaklanan müşterileri hedefleyerek giriş seviyesini belirliyor. Tiggo 7  Pro, görünüm olarak Tiggo ailesinin tasarım dilini benimsiyor. Led Matrix farlarla uyumlu “Angel Wing Star” ön ızgara, şık ve dinamik bir görsel sunuyor.

Ayrıca çift renkli araç gövdesi ve havada süzülen tavan tasarımıyla da genç kullanıcıların beğenisine hitap ediyor. Comfort, Luxury ve Excellent olmak üzere 3 farklı donanım seviyesinde satışa sunulan 2024 model yılı Tiggo 7 Pro’nun fiyatları bir milyon 298 bin TL’den başlıyor. Tüm Chery modelleri, 5 yıl veya 150 kilometrelik garantiyle de dikkatleri çekiyor.

Hibya Haber Ajansı