Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte Yahyalı ilçesini ziyaret etti.

Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, AK Parti İl Başkanı Üzüm ve AK Parti Kayseri Milletvekili Özsoy ile birlikte Yahyalı Seçim Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Açılış töreninde konuşan Akar, “Burada çalışan arkadaşlarımıza güzel bir mekan hazırlanmış. Emeği geçenleri de kutluyorum. Burada yapılacak olan çalışmaların, belediye başkanımıza desteği büyük” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Yahyalı’da Derebağ ve Kirazlı Mahalleleri'ne ulaştıracakları doğal gazın temel atma törenine katıldı.

Törende konuşan Başkan Büyükkılıç, Kayseri’deki birlik ve beraberliği anlatarak, Büyükşehir Belediyesi olarak bu birlik ve beraberliğin vermiş olduğu güçle daima hizmetten hizmete koştuklarını ifade etti.

Başkan Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, AK Parti İl Başkanı Üzüm ve AK Parti Kayseri Milletvekili Özsoy ile birlikte Tekstil Atölyesi’nin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Yaklaşık 200 kişinin istihdam edileceği tekstil atölyesinin ilçe ekonomisine önemli katkıları olacağını söyleyen Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada insana hizmet etmenin ibadet olduğunu ifade etti.

Başkan Büyükkılıç, ayrıca TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, AK Parti İl Başkanı Üzüm ve Milletvekili Özsoy ile birlikte Yahyalı’da Mehmetler Tarım’ın açılışını da yaptı. Büyükkılıç, ilçenin ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayacak olan işletmenin hayırlı olmasını diledi.

Hibya Haber Ajansı