Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, her akşam düzenleyecekleri Ramazan etkinlikleri ve iki noktada kuracakları Halil İbrahim Sofrası İftar Çadırı ile On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’in maneviyatını, bereketini ve sevincini yaşayacaklarını söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin, Sun Fuarcılık iş birliği ile 12 Mart-7 Nisan tarihleri arasında Ramazan etkinlikleri düzenleyeceğini dile getiren Başkan Büyükkılıç, şunları söyledi:

“Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek olan program kapsamında, vatandaşlar Ramazan Ayı’nın huzurunu, bereketini, sevincini ve maneviyatını hep birlikte yaşayacak. Büyükşehir’in Ramazan etkinlikleri ile Kayseri ramazan bir başka güzel olacak. Teravih namazları öncesi çocuk etkinlikleri, namaz sonrası ise ilahi, konserler, söyleşilerin yer alacağı etkinlikte, hediyelik eşya ve yeme-içme alanları olacak. Etkinliklerimiz adeta bir şenlik havasında geçecek. Etkinlik alanımız, soğuktan etkilenilmemesi için kapalı alanda tek parça çadır içerisinde olacak.”   

  

Hibya Haber Ajansı