Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,  Akkışla meydanında gerçekleşen Seçim Ofisi Açılış Töreni’nde vatandaşlara seslendi. Büyükkılıç, “Artık Kayseri’de efsane belediyecilikten söz ediliyor. Bu iş hizmetle olur. Bu iş altyapı ile olur” dedi.

"Birlikte güçlüyüz" diyen Başkan Büyükkılıç, “Biz sizleri seviyoruz, sizlere sevdalıyız, hizmete sevdalıyız, devletine sevdalıyız. Sizleri olmazsa olmaz olarak gören, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile hizmet kervanının birer parçasıyız” ifadesini kullandı.

Başkan Büyükkılıç, yerel seçimlerin hizmet odaklı seçim olduğuna vurgu yaparak, “El ele vermek suretiyle buraları daha da ihya edeceğiz, bu dönemki kadar taşraya hizmet götüren bir başka dönem olmadı, her birinizi bağrıma basıyorum” dedi.

Doğalgazla ilgili bundan sonraki süreçte de hizmetlerini devam edeceklerini dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Hayal diyorlardı, değil mi? Akkışla’ya gaz gelmez diyorlardı. Siz her şeyin en güzeline layıksınız. Gençler, sizlere minnet duyuyorum. İyi ki varsınız. İnşallah sizler içinde bundan sonrasını daha fazla yapacağımızdan yine hiç kimsenin şüphesi olmasın. İyi ki varsınız diyoruz. Ferasetinize güveniyoruz. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak uğrunda ölen varsa vatandır. Biz bu vatan için gerektiğinde ölmeye her zaman varız. Cenabı Allah hepinizden razı olsun. Sağ olun. Var olun. Allah’a emanet olun” şeklinde konuştu.

 

 

Hibya Haber Ajansı