Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni Büyükşehir Yasası’yla birlikte ilçelerin çehresinin değiştiğini belirterek, “Ahırlı için iki önemli tarih var. Birincisi 1990 yılında ilçe olması, ikincisi de 2014 yılında Büyükşehir Yasası’nın çıkmış olması. Biz 2019’da yine size söz vermiştik; bu çok amaçlı salon o sözün bir eseri. Yaklaşık 14 milyon TL maliyetle yapmış olduğumuz bu tesisin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu. 

Göreve geldikleri günden itibaren Ahırlı’ya 270 milyonun üzerinde yatırım gerçekleştirdiklerini anımsatan Başkan Altay, “Alt yapıdan üst yapıya ve sosyal tesis alanlarına; içinde yüzme havuzu bulunan şehir konaklarına kadar birçok iş yaptık. Şehrimize birlikte hizmet ediyoruz." dedi.

AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hançerli, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, AK Parti Ahırlı İlçe Başkanı Süleyman Özalp, MHP Ahırlı İlçe Başkanı Ali Çiçek’in de katıldığı programda konuşmaların ardından Ahırlı Çok Amaçlı Salon’un açılışı dualarla yapıldı.

Hibya Haber Ajansı